Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst allt för kunden...

En välkänd skräddare uti Trosa
fick beställning dam i ny kjol vill strosa
hon sa, den för lång
ja sa han med en gång
elektriker rings, vi får flytta upp din dosa...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-12 19:53



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du är en solglimt i kylan!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt