Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A love story can suddenly end...


Unfinished story



Our story is over
not completed
without a real end
Unfinished
I tear out the shiny pages
fires the prewritten
and scatter the ashes
in the wind.
Now please,
Just give me some time
A moment alone
with my mind...

A day will come when
I can leave it behind.

I'll be fine.




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-12 20:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark historia med känslor ..en ny dag tar sin början..kram
2014-01-15

  M M Mannheim VIP
I'll be fine
Det låter skönt att höra Filippa!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson