Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en ordvits

Kal och Ada i Royal Sta´n...
fick veta hemlig polis på plan
De runt om glana
på allt vasst de spana
då skrek kis: -Det är ju "Se-på"! F-n...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2014-01-12 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt