Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldet dolt i sand!



Blev allt som du önskat dig..blev allt som du ville..

blev det som ditt hjärta lockat..eller bara lustens verk..

hjärnans vilja dolt i mörker..börjar det att klarna upp..

nyhetens behag har lagt sig..funderingar har tagit fart..

börjar hitta fel och brister..lacken har fått rost..

kromen visat sig var fattigsilver..ögat har fått synen åter..

Tyvärr blev det nog inte som du önskat ..allt blev ej som du ville..

när kärleken fått t synen åter..blir guldet ofta dolt i sand..




Fri vers av passionsblomman
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-13 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman