Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var längesen nu

det var längesen nu
dina dofter hängde runt min hals,
det var längesen nu
någonting alls

vi växte upp och gled isär,
fastnade norrut när du var här,
reste långt för att hitta hem,
fann något nytt i en gammal vän

det var längesen nu
dina ögon fick mig ur balans,
det var längesen nu
någon hade en ärlig chans

vi flyttade in i vars en port
där sagt är sagt och gjort är gjort,
vi monterade hem,
vaknade upp på rätt sida av fel säng

men det är längesen nu
vid det här laget,
det är längesen nu
överhuvudtaget

så låt oss bara gå hem
genom gator och torg,
bland spöken och minnen,
genom Helsingborg




Fri vers av latenightblues
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-13 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues