Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min svärmor somnade in den 5/1-14, hon lärde mig att vi alla är lika värda.


Min Svärmor.

Hon levde sitt liv i tillit
lade sin hand i Guds
aldrig ett ont ord
aldrig fnysning
aldrig aldrig åt nån

Hon levde sitt liv förnöjsamt
lade sin hand i Guds
alltid glad
alltid nöjd
alltid tillfreds med allt

Hon lärde mig
genom sin livsstil
att allt är som det ska
att allt inte går att uppnå
men att allt är bra ändå

Hon finns inte mer ibland oss
hon har som hon sa...fått gå hem
nu finns hon bland guds alla änglar
och vi saknar en ängel hos oss

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 1322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-13 21:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En sån vacker och stillsam dikt...mycket fin...det känns gott att veta att hon gått hem...
2014-01-16

  soligajag_1 VIP
En värmande Kram till dig!
Så fin dikt till svärmor!
2014-01-15

  Lynx63 VIP
Varm kram till dig, så fin text.
Tänder ett ljus, Kram.
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.