Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvudsakligen


huvudsaken är att
man kan luta sig på varandra

att jag kan ge och få
så många pussar jag vill

värmen av din hud, din andedräkt
när vi trängs i sängen

att du lyfter mig
utan att veta om det ibland

huvudsaken är att
vi kan vara knasiga tillsammans

att mardrömmarna inte är så hemska
när du ligger bredvid

att man inte vill förändra varandra
bara växa till det bättre

huvudsaken är att vilja ge allt
utan att begära tillbaka





Fri vers av Sara Raimosson
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-21 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson