Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natt i januari.


Vintervila


Världen är galen!
Inte - jag!

Vilar bara i
Sanningens skugga.

Pappa sa en gång:-
-Du HAR vänner, Marianne!

En tjejskötare på Beckis sa
på min 20-års födelsedag:-

-Du ska acceptera dig själv!
Båda tilltalen har stöttat mig.

Har stekt 3 gula lökar
och ätit det i natten.

Vintern är den döda
sommaren, som ligger vit,

likstel och håller marken
i ett järngrepp av tjäle.

Jag är singel, nu.
Aldrig vart nånns fru!

Råkade bränna 2 hål
i nattklänningen!

Hans gast som ett flimmer
ur frånvaron ...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-14 06:01



Bookmark and Share


  kalle ankus
man blir aldrig riktigt klok på dig m.
men denna var magisk i sin enkelhet.
2014-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra tilltal du fått...något alla kan ta till sej...
2014-01-16

    Dan Myrbeck
Mycket bra!

Bl a bra att du blandar stora och små upplevelser.
2014-01-14

  ULJO
Väl fångat och förmedlat
2014-01-14

  Ponkla
Starkt, välskrivet, gillas!
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf