Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kunna skriva, med båda händerna

Allting handlar om mig.
Min längtan efter att kunna skriva med båda händerna.
Min fråntagna lust att skada mig själv,
för att kunna uppleva smärta.

Jag, jag jag.

Fantasierna om hur ingenting egentligen,
är på riktigt.
Jag vill inte vara jag
jag vill vara någon annan.
Jag vill vara någon efterlängtad,
eller så vill jag det inte.
Jag vill ha ett jobb. En familj. Ett samanhang.
Jag vill vara oumbärlig.

Jag, jag jag.

Men jag har fallit utanför.
Nu har jag mina kalla sten händer.
Och det är som om jag längtar tillbaka till mörkret
för att kunna samla mina tankar.

Det är hos skuggfolket som jag hör hemma.
Bland stjärnorna månen och sömnlösa nätter.
Det är där jag vill vara.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 705 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2014-01-14 14:49



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Berör
2014-10-19

    Shush
kluvet. mänskligt. igenkännande.

strålande.
2014-10-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "UTVALDA TEXTER"!
2014-10-16

  WyS VIP
Berörande!
2014-04-06

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-01-26

  Lars Hedlin
Bra förmedlat ..
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson