Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydaren tyder orden till sin fördel

Kal var på ett besök i Ljung
där prästen predikade med schvung:
-Om du inte låter bli att dricka
blir du inte gammal, sa han och nicka...
- Rätt! En hutt då och då håller en evigt ung!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2014-01-14 15:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA där ser man!
2014-01-15

  lodjuret/seglare VIP
Kanske det handlar om alkohol
icke blott tvätta händer med tvål
för att det vet man om parasiter
de bäraren av dem tappert biter
det gäller tvaga sig i inombords hål

2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt