Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss med en främling

Allt startade med en kyss då hon var en främling.
Nummer byttes med flera kommande sms.

Ett sms var ett kall, ett rop på henne
Hans rädsla för att binda sig fanns alltid i hans huvud.
Men hans förälskelse byggdes på ju mer de fann varandra.

Nu var hon inte främlingen längre,
hon var i hans tankar föralltid fast.

Tanken mellan dem, var bara en lust fylld explosion.
Inget älskande, bara snuskigt och lite äckligt.
Sånt ingen egentligen vill göra, bara i drömmar finns.
Men hon fick känslor, dolda långt nere.

Hans känslor starkare än någonsin,
”jag älskar dig ” men skämtar bort.
Han får inte bli påkommen då får han sin nitlott.

Kärleken för honom är bara otur,
Han sårar heller än att blir sårad.
Försöker vara stark, men han sårar hellre än blir sårad.

Hon var rädd att han aldrig skulle få känslor,
hans rädsla att hans känslor skulle komma ut skapade tårar.

Tårar som blev till bråk som slutade med ett förlåt.
Ett förlåt som skilde de åt, som nu är ett minne blott.




Fri vers av Esteten
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-14 15:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra skrivet
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Esteten
Esteten