Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epik med mimik!

Det behövs inga ord
emellan dig och mig
bara en blick, en nick
säger mer än ord
mellan dig och mig.

Det är ingen fantasi
det är en ren eufori
som vi har fått
att bli vår melodi!

Det behövs inga
flotta presenter
mellan dig mig.
Det behövs bara
din hand på mig
så öppnar jag
mig för dig!

Och du gör
likadant för mig
bara en klapp på dig
ifrån mig så fälls dina
armar ut... Och våra om!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-14 19:51



Bookmark and Share


  Irene Åberg
*Bästa*Ewa-Britt
Kärleksfulla Ögonblicks*
Underbara Stunder
Passion*
Kram/*
2014-01-19

  Lars Hedlin
Härligt när värmen får vara just så....
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt