Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
505


besvikelsen

Solen gick i moln för länge sedan, och
Januarisnön pudrar mig vit i vibrerande luft

Kängor som pulsar och hjärtan som pulserar
- men inte för mig
Jag fick honom att gråta och jag skäms så fruktansvärt.

stillhet
sorg
maktlöshet

- Om att vara naken

För jag hatar när de ser på mig med besvikna, tomma ögon
Jag hatar meningar som dör på vägen ut
Jag hatar väntan

mellan andetagen

Och rynkorna och ansiktsdragen
betagen




Det kommer att kväva mig

Till sist




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-14 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek