Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd (fundra)

 

Om det inte var

för att den som missförstår

är så säker på sin sak, sin tolkning

av ett ord, en situation

att tanken på att ifrågasätta halten

i sin egen reaktion

 

- om det inte var just så -

kunde världen se mycket annorlunda ut

 

Men nu är det så,
lättare att missförstå
än förstå ens sig själv.

 

Stackars oss människor..

 

 

Topeliusdagen
2014-01-14  18:21




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-14 21:24



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vilken sann dikt - utsökt formulerad! Sista strofen samt sista meningen - suveränt Kram :o)
2014-05-18

  walborg
Värdefull text att tänka kring. De nästsista raderna hänger säkert ihop.
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP