Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets båge

spänd över jorden

darrar vid beröring

marken skälver




Fri vers av walborg
Läst 474 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-01-15 09:28



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Regnbågen som spänner över vår värld
sträckar sig från högt till lågt,
omfamnar jorden,
med bergstoppar, dalgångar och alla som färdas däremellan
med en enda blick,
berör med sina färger
som är brutna ur ljuvaste vitt

så snillrikt målade kostnären världen
denna kvälll



2014-02-17

  Monika A Mirsch VIP
jag flyttar in i din dikt och mår fint - tack skall du ha för förträffliga omskakande ord
2014-02-07

  Siggesdotter
Få ord som säger sååå mycet! Det är detta som kallas konst :-)
2014-01-20

  Palett
Tänkvärt, vackert !
2014-01-20

    ej medlem längre
Mmm härligt berörande..
2014-01-20

  aol
underbart berörande skaldat vännen,
2014-01-19

  Jaseph
Jag målade regnbågen igår. Den här underbara texten slog an en sträng i mitt hjärta!
2014-01-18

    ej medlem längre
Kort och levandegott
som andas zen i natur
2014-01-18

  Annie b'larsson VIP
Mycket vackert; jag tänker på kärlek.
2014-01-17

  Monika A Mirsch VIP
Jag sällar mig till anacreon: "IBSM-applåd" - Underbart vackert!
2014-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Orden frammanar en underbar bild...
2014-01-16

  Stefan Albrektsson
Stor härlig bild målad i få ord. Mycket gott!
2014-01-16

  Bibbi VIP
Så tänkvärt.
2014-01-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord... och otroligt vackert skrivet
2014-01-15

  Änglaögon
Fint i få ord.
2014-01-15

  Linda CH VIP
Mycket vackert och tänkvärt! Innehållsrik!
2014-01-15

  RitaBrunner
Otroligt fin!
2014-01-15

  Carl O Andersson
Kan inte uttrycka mig bättre än de kommentarer som redan gjorts.
2014-01-15

  © anakreon VIP
IBSM-applåd
(I begränsningen Syns Mästaren)
Calle
2014-01-15

  Quasimodo
Stark men också skör i beröringen!
2014-01-15

  ULJO
Briljant uttryck
2014-01-15

    maija tuori

Harvalla sanalla olet saanut vangittua koko luomakunnan syliisi !

fantastisen hieno runo !

2014-01-15

  Heikki Hellman
Du gav ut en visdomspärla!
2014-01-15

    ej medlem längre
stort innehåll
i få rader! bravo
2014-01-15

  Yrre VIP
Å, vilken underbar text!
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg