Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tvingade själarna

Tron på sig själv eller de våra
De älskade så som de hatade
Eller som de sa
De illa omtyckta

Osäkerheten sprider sig
Självkänslan som bortblåst
För den var väll där?

Orden och meningarna bildar endast läten
Eller bilder hon inte längre kan tolka

Kan det vara så att människan hon kom att vara
Är människan de älskade inte längre vill veta av

För hur var det?
De älskade, hatade och personen
Ja personen folk ogillar

Den människan
Är jag

Då det inte längre är lätt att älska
Snarare för mycket att begära

De tvingade själarna

De som älskade mig




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-15 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery