Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontoret i hallen

Med en rolig
matta
är man aldrig
helt ensam




Fri vers av Gnister
Läst 234 gånger
Publicerad 2014-01-15 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gnister