Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprucket och slätt

skogen påminde om ett skjul
urskogen med spruckna träd
likt spruckna plankor

gryningen smälte smör
över grenarna
ljuset rann ned över stammarna
uppslukades

staden liknade bara sig själv
nya staden med släta gator
likt skridskobanor

kvällen lade sig som olja
fastnade på fasaderna
dolde fönstren
omspännande




Fri vers av Inez L
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-15 20:58



Bookmark and Share


  Tillbringaren
Tacksam för att jag snubblade på denna! Vilka metaforer! Så vacker text.
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L