Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan





Säg om jag kunde bjuda,
en vacker vårbukett,
då skulle jorden sjuda,
av längtan rätt och slätt.

Men björkarna i skogen,
har inte släppt sin sav,
ej heller kissekatten
vi plocka kan utav.

Först ska vi ha en vinter,
med tjäle i vår jord.
Sen kan vi hälsa våren
vid skira grönskans bord.





ME/2014-01-16




Prosa av Madjori
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-16 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori