Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu.

Upp och iväg mot nya tider
mot en ny början, där lycka ska gro
där jag som en fågel flyger dit vinden för mig,
och vindarna kan blåsa så hårt de bara vill
för nu ska jag hålla mig uppe, och inget,
inget, ska få ner mig.

Min själ ska växa, jag ska bli stark,
glädja andra, och vara ärlig mot mig själv.
Jag ska testa mina gränser, och våga göra bort mig.
Jag ska gå rakryggad med ett leende på läpparna,
och visa mig själv, att jag duger som jag är!




Fri vers av BeautifulLie
Läst 497 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-16 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie