Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken

Den kemiska tyngden

Så märkligt befriande när den spränger din värld i bitar
Bryter upp okända tankebanor
Leder in dig på stigar du aldrig trampat

Lär dig tyda tecknen i trädringarna
De vittnar om ett nytt universum
som bara väntar på att få lysa
Hur kunde vi tro att vi kunde släcka stjärnorna?
De väntar ännu där ovanför.




Fri vers (Fri form) av JohnA
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-17 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohnA