Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina rotationer borde försvinna!

Det är din rotation i livet
Som gör att du vägrar släppa mig in
Jag vet att vi har något,
Något alldeles extra
Jag vet att du vill
För det har funkat en gång tidigare
Där fanns inte ett enda problem
Jag ser på dig att du vill tillbaka
Men du backar av
För du vågar inte ta konsekvenserna
Av att få vara med den du älskar
Livet ut...




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-03-16 19:00



Bookmark and Share


  Propella
Vackert och ärligt! Tycker om hur du använder dig av orden i den här.
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka