Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Volta sig fram...

En elektriker en kroat
för volten, fick han högsta mandat
han togs med i lag
kom på första förslag
nu har han bytt jobb, blev akrobat...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2014-01-17 18:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hepp och stepp!
2014-01-18

  ULJO
Fyndigt
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt