Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vår trapp

En svart-vit katt
satt
på vår trapp
Tänkte nog att
han ville komma in

Kanske har vi god mat
Varmt och skönt
Men det går inte!
I vårt hus bor sex katter redan…
Säkert skulle de slåss!
Jag motar med foten i dörren
Stanna du ute!

Jag kommer ut med ett fat
Säkert dumt…
Men du är så fin där du sitter och äter…
Du främmande katt
på vår trapp




Fri vers av Mona J.
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-17 19:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skaldat!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.