Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vackraste av vackraste

Likt en fjäder
Du föll
Så mjukt och vackert
Men när du nådde marken
Kom vinden
Och du flög
Bort från mig
Igen




Fri vers av Chaichai
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-18 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai