Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självgodheten riktigt lyser omkring er

Hallå alla arroganta småpolitiker
för det är ni i mina ögon och väldigt
många andras också och den skaran bara växer
ert sätt och handlingar talar så tydligt
ni beter er så barnsligt och så ouppfostrat
hur svårt ska det vara att fatta att vi ännu har
yttrandefrihet och att alla åsikter är viktiga
att ni ska lyssna in olika och att allas lika värde
är faktiskt det som gäller och de tre orden
är ni mycket bra på att använda då ni talar
men som med mycket annat som kommer ur
era munnar så är det bara tomma flosker
ni står ju och ljuger folk rätt upp i ansiktet
självgodheten riktigt lyser omkring er
ni borde skämmas och hoppas att ni gör
men ni verkar vara så frånvarande av empati
att jag inte blir förvånad om ni inte känner något
ni kör ju bara över folks röster och höga rop
och om de inte håller med er utan går emot
då anklagar ni dem för att vara rasister
och andra dumma påhittade ord som inte
är sanna utan bara tagna ur luften!
ni smutskastar förminskar och hittar på
saker som inte alls är sann utan ren och skär lögn
kan inte förstå hur ni hamnade i toppen
men ni är genomskådade och avslöjade
era handlingar har gett resultat och
det är inga fina vackra ljusa hoppfulla
det är bara att se utvecklingen och dess
hemska illaluktande förödande spår...
och det blir bara värre för varje dag som går
människor börjar inse mer och mer och mer
att lilla Svea bara faller ner ner ner...
ingen trygghet ingen säkerhet som förut var
något måste göras om landet ska finnas kvar...






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-20 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP