Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det faller ingen skugga

Det faller ingen skugga
där jag går fram

Det jag ser
finns inte

Doften jag känner
existerar inte

Vinden som blåser i mitt hår
är stilla


Du är inte här ...
Alla känslor är borta

Det faller ingen skugga
där jag går fram




Fri vers (Fri form) av Titti Rydberg VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-18 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP