Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haltar.

gråa städer, haltande liv

mina ord var inte

inte stora

de var inte ens sanna
jag ville bara ha din värme
ditt hår och dina fingrar lindade kring
mig

plåt som skydd mot himlens gråa filt

du var en en skärva
som evigheten gömt
i allt det gråa

fartgupp, plåthus

kör sakta
så ni inte glömmer
oss

vi som haltar




Fri vers av kalle ankus
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-18 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
välskrivet. känslan når över. "evigheten" sticker ut som lite överpoetiskt i sammanhanget.
2014-01-19

  träsnidaren
"vi som haltar"
Effektiv beskrivning.
Mycket snygg och känslosam text.
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus