Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration av Ferlin- En vandringsman


En vandringskatt

En vandringskatt
Det sägs att han vida i världen gick
och att fantastiska ting han skåda fick
gammelkatten där - Och det stämmer
man ser i hans ögon, hans blick,
han vet och han bestämmer




Bunden vers (Rim) av Mona J.
Läst 654 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-19 00:07



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*mona*Katter är det BÄSTA**
Vacker Katt*Underbart Deklamerat**kram
2015-08-13

  Lollitta VIP
+++++

för braaaaaaaa bildddddddd
2014-03-02

  Lars Hedlin
Vankar på i bestämd takt..denna vackra katt! ;)
2014-01-19

    tennsoldatocheldvakt
något fångade mig med denna. jag gillar.
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.