Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinner vi ikväll?

Jag lånar dina skor ikväll,
för jag vill veta hur det känns . . .

Då vågar jag nog gå rät,
vara lite rätt fram

Se in i,
ögons innersta vrår,
blottlägga själar,
där jag går

Strosa,
i din självklarhet,
upphöjd,
tveklöst oböjd

Sedan,
lägga oss,
i dun,
vågar du vara;

skör,

visa mig,

dig

Ge oss lov att i,
mörkret,
vara bugande


Så vann vi våra kvällar.

Vi slutade att gå hukade.






Fri vers av Freddy Eastling
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-19 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling