Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För det första fann jag dig aldrig skyldig


jag dömer dig aldrig

Så här som nu

I efterhand


När drömmarna blekna

Och rösten darrade

Försöker förkasta

Det som aldrig kan göras ogjort


Är jag fortfarande din vän

I en värld av stängda dörrar




Övriga genrer av Aftonvännen
Läst 438 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-19 18:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vän är en skattefri förmögenhet!
2014-07-02

  Annika Persson
Vackert skriven. Texten skulle kunna platsa i min text, kram
2014-02-07

  Daniel_78 VIP
I en värld av stängda dörrar. Den raden tar jag med mig. Tycker om den både i denna betydelse och i en väldigt bildlig variant som jag får upp i huvudet.
2014-01-22

  Staffan Nilsson
Woah!
Hen har gjort något oförlåtligt!
Du förlåter.
2014-01-20

  Yrre VIP
Det är en vän det, som stannar när andras dörrar stängs.
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen