Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det nu du!

Skänk det du
tänkt redan nu
vänta inte tills
morgondagen du...

Låt det otänkta
vänta bara
det kan vara
och ett uppehåll klara...

För allt står inte alltid på vänt
men än om en dörr står på glänt
då har du väl förspänt
att få det tänkta
i god tid sänt...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-19 19:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt formulerat, du ordvisa kvinna
2014-01-24

    ADI Nehlin
kloka ord och väl skaldat
2014-01-19

  ULJO
Bra tänkt
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt