Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När klockan slår 04:01

Och om du fortfarande är vaken
när klockan slår 04:01
är du förälskad
eller ensam
och jag vet inte vilket som är värst




Fri vers (Fri form) av Alabaster Grime
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-20 00:02



Bookmark and Share


    tennsoldatocheldvakt
enkelt, talade och briljant.
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Alabaster Grime