Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan





Går före och banar väg
går efter och plockar upp


vill gå i upptrampade fotspår
med händerna i fickorna






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-20 08:54



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
vilken bra beskrivning. målande...
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP