Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi


samma gator
fast i annat väder
samma luft
kall och kylig nu

ser ditt hus
där jag var gäst
välkommen
ofta nattligt

tänker
om

vart tog vi vägen
minns ögon
minns din mun
en midja
och trevande händer

en skakande kropp
om natten

du sa att du saknade att ha någon att trycka ut, någon att trycka sig emot.

samma stad,
samma plats
allt är samma samma

du är du
jag är jag
men inte tillsammans




Fri vers av rainbows
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-20 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rainbows