Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

Vi talar om att andas

Vi måste försöka andas en liten stund

 

Bara en liten stund

Det handlar ju om livet.




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-20 20:58



Bookmark and Share


    vinterbarn sover aldrig
Kort men bra
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár