Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar kom


Tårar kom

som tröst för gömda sorger

återhållna, långt långt inne.


Tårar kom

som tröst för svikna illusioner

och för sårbar längtans skull.


Tårar kom,

och skölj undan alla rädslor

för kanske är vi trygga här ändå.







.





Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-21 13:39



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Dessa tårar känns mycket trovärdiga.
2014-01-31

  träsnidaren
Sanningen om tårarna
när den är
dom vackrast!

Fantastisk text!
2014-01-25

  Anders Granström
Kommat i tredje stycket gillas massor och likaså budskapet! Vi bär alla, och i detta vackra alster känns det som om tårarna befriar.
2014-01-22

  anathema VIP
Tårar kan vara nog så förlösande, att föredra framför apati. Gillar vinkeln, att dikten formats som en uppmaning. Sista raden väcker reflektioner.
2014-01-22

  Ingrid Trolle
Vackert om det
innersta rummet
2014-01-22

  Lars Hedlin
Tycker om din dikt..Speciellt Tårar kom,

och skölj bort våra rädslor

för kanske är vi ändå trygga här.
2014-01-21

    J. Herward
"Under ytan
Är vi alla små
Under ytan
Kan en god själ förgås"

Uno Svenningsson
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP