Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv, kärlek


I Frejas marker

I Frejas marker frodas livet
ohämmat grönskande, blommande
och fullt av lust att vilja knoppas
Sommarvinden smeker stänglarna
när Frö vandrar över ängarna




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-20 21:45



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljuvlig bild och ljuvliga ord ... tack.
/ kram
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder