Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekundsnabb reaktion...

I var blick man möter
man direkt ser
på ett ögonblick
vad den ger
om den säger klick
eller ej, oavsett om
det är en grabb eller tjej
så vet man efter den om man skall
vidare gå eller bara glatt stanna sig...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-21 15:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA kanske det ..men inte alltid!
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt