Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odling redan på gång...

Jag sa till folk häromdan på stan
jag bör nog förbättra mig
odla upp min trädgård
på ett annat vis
inte låta det se ut
som om jag på odling
var en nybörjare, ja en novis!

Du har väl ingen trädgård
sa folk till mig, utanför din
salong har du ju bara en
balkong, så till ditt land
är det bara att säga, so long...

Men sa jag, jag talar om
mitt inre landskap
trädgården där...

Jag borde nog fler
glada tankar så
och i godan ro låta dem få gro
sätta fler planer i verket
kultivera mitt språk
förädla det
utveckla det och
på nya sätt bruka det!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-21 16:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och fint det borde fler tänka på..kram
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt