Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den det vederbör

 

 

det enda du lovar är

summa hjärna

nittonhundra kallt, och sen

kroppen

ur takten

 

jag ser det så väl

herregud jag är ju vuxen nu

 

det

hjälper visserligen inte men

tack

 

trevligt att bli

aviserad

 

 




Övriga genrer av Elin S
Läst 979 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-03-21 21:20



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
fint
2008-06-01

  Mikael Lövkvist
Du har en helt unik röst. En smärtsam, och
strålande, dikt.
2007-02-15

    KalleLager
oj... fattade inte först men sen. bra.
2006-12-08

  K*
elin elin --- ojoj - vilka rader ! det bränns och bubblar!
jag bara totalgillar första stycket sååå mycket!!

"det enda du lovar är

summa hjärna

nittonhundra kallt, och sen

kroppen

ur takten "

*applåder!*
2006-07-03

    Hades Is Rising
Hård smäll i ansiktet. Men bra!
2006-03-30

  Daniel_78 VIP
jag ser det så väl
herregud jag är ju vuxen nu

fastiken va ont det gör, sluta
jag vill inte slit hjärtan eller få mitt utslitet
måste det vara så jävla uppfuckad,
nu blöder jag nog också...suck

5p på känsla
2006-03-28

  Propella
Nä nu jäklar. Elin - du MÅSTE göra något med ditt skrivande! Ge ut en bok. Nej fan; ge ut en volym! Jag förstår inte hur du lyckas, men dina texter är lika träffande varje gång, de är parkettgolv och bellman och ljusa lägenheter med för stora fönster och majbål på gröningen. Jag vet inte om du fattar vad jag vill säga med det, men jag beundrar dig. Rejält.
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S