Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hav medlidande, jag har inte lyckats skriva en rimligt limerick på månader.


Likes & topping - limerick

 

En toppig ung dam från Parnassen
som lapade sol på terassen
blev ett Facebookobjekt
efter det att det läckt
att hon somnat i solen med glassen




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-21 21:51



Bookmark and Share


  Tess74
Hihi skön
2014-01-25

  RitaBrunner
Hahahhaahha...
Fyndigt!!!
2014-01-25

  walborg
Underbar rytm och rim och så gulligt innehåll
2014-01-21

  lodjuret/seglare VIP
För en som älskar mjuk glass
det fullt rimligt i solens gass
sådant där väl just händer
som på internet bänder
på regler inom nämnda parnass
2014-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
How come N:o One
You always wrote fun
Laughing objekt
So clever and käckt
What happened to you man?
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP