Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C------K



Mitt c i ditt k

Ett jack Din attack

Vårt ack Ja tack

Känslan Krackelerar

Så här efter vår attack









Fri vers av faidros
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-03-19 00:06



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Härligt sexuellt och frustrerat - ja tack!
2006-04-20

  Helene Månsson
Nice!
2006-03-19

  Wretling Erik
ler...
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

faidros