Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det gå.






-Kan jag få lite hjälp?

-Det är inte mitt jobb!

-Vem kan hjälpa mig?

-Inte jag i alla fall!


Fullständigt meningslöst

gick till en annan affär

-Kan jag hjälpa till med något? sa en vänlig röst

blev i samma stund en trogen kund




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-22 08:35



Bookmark and Share


  Connie
Suveränt helt enkelt!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP