Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordet

Den är så talande,

din blick.

Jag kan nästan höra dina tankar.

Som om du dyrkat låset till en hemlighet.

En som låter mig höra orden du inte säger..




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-22 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár