Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strida vid din sida

du gav mig komplimanger i nya skor
du var beläst trygg och underbar
jag lovade att strida vid din sida

alla försäkringar på autogiro
betyder knappast någonting
när stormen anländer
och tvingar ner Stockholm på knä
då ska jag strida vid din sida

när tomheten försöker ta över
när rädslan försöker ta form
när dagarna blir suddiga
när det blåa förstör
när det förflutna kommer på återbesök
då lovar jag att strida vid din sida




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 527 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-25 14:02



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Återigen smeker du ärr och skingrar mörkret när det förflutna kommer på besök.

Vi ska vara starka tillsammans.
Jag älskar dig, finaste.
2014-03-06

  Katinka VIP
Din text berör djupt i medvetande och hjärta. Du beskriver med upprepningar (som ska nötas in till sanningar) om att finnas där även när det blir svårt. Stark. Trofast. Att du går att lita på.

Du skingrar mitt mörker och smeker mina ärr med dina ord. Jag är inte längre rädd för det förflutnas skuggor och hot. Nu när Du strider vid min sida.
2014-01-28

    ej medlem längre
Du bjuder på 100% lojalitet på ett vackert kärleksfullt sätt, och en låga av längtan att leva, och hoppfullhet, är tänd!Härligt!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike