Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vänners möten 22.1.2014 (fundra)

 

 

var gång vi möter en vän
sker ett under -
tiden tickar bara 'nu'
i n sekunder -

hur många vet dock ingen,
när jag möter du -
om inte själva tiden
begränsar stunden?

det är knappast en blunder
ifall då två du
i tidskalibreringen
ser blott ett du, nu

var gång vi möter en vän

 

2014-01-22  19:17

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Minkki VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-22 18:20



Bookmark and Share


  petter rost
Oj!
2014-01-29

  walborg
Så skall det ock vara, i nuet.
2014-01-23

  erkki
Funderlig fundra. Är det så att det bara är vänner som får ens tid. Utan att betala. Ja, plus alla telefonförsäljare!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP