Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas alla och en var av mina fem älskade barn


Hopp och ljus, tusenfalt


säg inte så

att det är
på rutin

när man sitt
femte barn





för det blir
aldrig på rutin
när man älskar





då livsgåvan
att barn få

djupt berör
varje cell i en
som någonsin
går att nå



som vänder upp
och ner på allt
o bjuder hopp
och ljus
tusenfalt




ja man älskar
mer än man någonsin
anat vore möjligt



kryper på bara knän
i brännande grus

om så behövs
för ens älskade
livsljus




önskar mig
ingen annanstans


för vad vore livet
om inte just DU


mitt mirakel
fanns ?




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-22 18:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivet med känsla
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell