Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag

Jag hör duvorna viska, dom viskar för
dig och för mig, för våra sinnens skull.

Jag ser svalor dala, dom dalar för alla
våra svackor där vi försöker få varandra
omkull.

Hur vore det om själens serenad gav oss
bevingade gestalter.

Från slag till slag.......




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 335 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-22 21:02



Bookmark and Share


  ULJO
Väl förmedlat
2014-02-04

  Maria Sundelin VIP
Ja låt oss sväva genom livet på bevingade ord
2014-01-25

  Ingrid Trolle
Vackert tänkt
2014-01-24

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint förmedlat!
2014-01-23

    ej medlem längre
Ja, kanske med egna vingar å flyga såsom du!
2014-01-23

  anits VIP
Så vackert och tänkvärt du skriver.
2014-01-22

  M M Mannheim VIP
Ja tänk om vi kunde förstå fåglarna så skulle nog mycket vara vunnit.
Jag kom att tänka på den helige Franciskus som till och med predikade för fåglarna.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.