Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skillnad här!

Längtan efter våren är stark
men den kan ej tina upp frusen mark
än gäller det att på trottoar som i park
ta sig fram med en spark
både för fotfolk och för monark.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-23 07:07



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Enkelt rakt på, det räcker och blir så bra så.
2014-01-26

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt Javist ISKALLT.
Ja Kung Bore kommer
med isande nordanvind
då blir det skönt att
vara inne i värmen o njuta
Kram/**


2014-01-24

    ADI Nehlin
så sant..där är vi alla lika
2014-01-24

  Lars Hedlin
JA en månad till eller två!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt